Kişiye Özel Kalem ve Defterler

Günlük yaşamımız içerisinde neredeyse olmazsa olmazımız olan Kalem ve Defterlerimizde de bir özelleşme ortaya çıktı. Bu özelleşmeyi " Kişiye Özel Kalem ve Defterler " diye nitelendirmekteyiz.

7-8 Yıl öncesine değin standart tiplerde  Kalem ile Defterler kullanılırdı çoğunlukla. Ancak, Teknolojininde gelişimiyle hem Kalemlerde hem de Defterlerde farklılaşmalar oldu.

Önceleri Kalemler ile Defterler bu denli çeşitli değildi. Şimdi ise ,bu çeşitli Kalemleri ve Defterleri  seçmekte zorluk yaşanıyor.

Önceleri Kalemlerin gövdelerinde görsel motifler yoktu. Şimdi ise Kalemlerde Bayrak, Besmele, Atatürk ve İstanbul görselleri gibi motifler bulunmaktadır.

Önceleri Defterler daha düz ve çeşitleri sınırlıydı. Şimdi ise,Termo ve Gerçek Deri kapakları olan Defterler var. Tamamlayıcı olarak da klips kemerleri bulunmaktadır.

Her iki ürünün böylesine zenginleşip ,güzelleşmesi  insanların tercihlerinide değiştirmiştir. Bu değişim Hediyelik Ürün yelpazesinede katkı sağlamıştır.

Baskı Teknolojisininde gelişimi bu ürünlere artı değer katar olmuştur. Lazer ve Dijital baskı sistemlerinin kullanılması bu ürünlere artı bir özellik de katmıştır.

Kalem ve Defterlere Kurumsal Logoların baskısı yapılırken birde başka bir özelleşme ortaya çıkmıştır. İşte, bu özelleşmeyi " Kişiye özel Kalem ve Defterler"  çalışmasında görmekteyiz.

Hem Kalemde hemde Defterin kapağında bir Özel İsmin olması bu ürünleri tamamen özelleştirmektedir.

Kişiye özel Kalem ve Defterlerin tercih edilme dönemi yoktur. Her mevsimde Doğum Günlerinde, Kurumsal ziyaretlerde,Okul Mezuniyetlerinde, Ofis ve İşyeri açılışlarında,

Anneler ve Babalar gününde, Sevgililer gününde  ve Öğretmenler gününde tercih edilebilecek kalıcı bir HEDİYE'dir.

Vazgeçilmez Hediye seçeneği: KALEM ve DEFTERLER

Sizler, bazen olur ki sevdiklerinize nasıl bir hediye vermeniz gerektiği konusunda zorlanabilirsiniz. Tabi,verilecek hediyenin hem kullanımı hem de kalıcı olması çok önemlidir.

Hediyelik Ürün seçeneklerinden biri olan; Kalem ve Defter Setine karar vermeniz yerinde bir karar olacaktır. Hediyeyi alan kişi, Kaleme her dokunduğunda, Defteri her açtığında mutlaka sizi anımsayacaktır.

Nihayetinde öteden beri bilinen bir söz vardır,

Yazının önemi konusunda:  " Söz uçar yazı kalır" 

Bu bağlamda, kişiye özel Kalem ve Defterler hediye seçiminde doğru bir karar olacaktır.

 Sağlıklı günler dileklerimizle, Hoşçakalınız.

Hale & Mehmet Gören