Kişisel ve Kurumsal Yılbaşı Hediyeleri

Günümüzden 40-45 Yıl öncesine uzandığımızda Yılbaşı öncesinde az da olsa piyasalarda bir sosyal kıpırdanış başlardı.İnsanlar kendi bütçelerine göre sevdiklerine HEDİYELİK ÜRÜNLER almak için bir arayışa girerlerdi. Ne var ki HEDİYELİK ÜRÜNLERİN çeşitliliği oldukça azdı. Ekonomik durumu iyi olan insanlar bile HEDİYELİK ÜRÜNLER bulmakta çok zorlanırlardı.Bir anlamda, para var ama hediyelik ürün yok gibiydi. Böylesi bir sınırlılık içerisinde, hediyeleşmeyi seven insanlar, birbirlerine ütü, çaydanlık takımı, kahve fincanı seti ya da herhangi bir mutfak eşyası alıp hediye olarak sunarlardı sevdiklerine.Tabi az da olsa bir gömlek, kravat gibi klasik hediyeler de ortaya çıkardı .Çünkü, hediye olarak verilebilecek ürünler ancak bunlardan vb.ürünlerden oluşuyordu.

                                 * * * * *  

 Yıllar hızla birbirini kovaladı. Dünya insanlığı yepyeni arayışlara yelken açmıştı artık.Japonyanın ardından özellikle 1990 yılı başlarında Uzakdoğu'nun Koresi'nde Çin'inde başlayan teknolojik atılımlar, beraberinde farklı ürünlerin çıkmasını sağladı. Önceleri standart olan, bilindik ürünlerin yerini teknoloji ürünleri aldı.Teknoloji, dijital sistemleri üretmenin yanı sıra aynı zamanda mekanik ama işlevsel olan ürünleri de üretmiş oldu. Cep telefonları, bilgisayar ve tabletler, Flash Bellek, Powerbank gibi işlevselliğe sahip ürünler son 25 yılda karşımıza çıkar oldu. İşte bu tür ürünler olsun, ofis ve evlerde kullanılabilecek dekoratif, esprili hobby ürünler olsun "HEDİYELEŞMEYİ" canlandırır oldu. Kişisel ve Kurumsal Yılbaşı Hediyelerinin tercihi bu geniş ürün yelpazesinde bir seçim zorluğunuda beraberinde getirdi. Ama sonuçta kişiler HEDİYELİK ÜRÜNLER içerisinde, hediye vereceği kişinin duygu ve düşüncelerine uygun düşen HEDİYELİK ÜRÜNLERE ulaşır oldular. 

                                  KURUMSAL YILBAŞI HEDİYELERİ

Yeni Yıl öncesinde bireylerin dışında Kurumsal Yılbaşı Hediyelerine yönelen firma ve kurumlar da vardır. Firma, Kurumlar Yılbaşı Hediyelerine çok önem vermekte ve özenle işlevsel bir ürün arayışına girmektedirler. Özellikle firmalar müşterilerine verecekleri hediye ye çok önem vermektedirler. Yüksek sayılarda hediye vereceklerinden bu önem daha da artmaktadır.

Kurumların ve Firmaların Yılbaşı Hediyelerinde mutlaka Logoları vardır.Logoların farklı baskı sistemleriyle powerbanka, flash belleğe, ajandaya, kalem setlerine, masa setlerine vb. ürünlere uygulanmasıyla bu ürünler  Promosyon Reklam Ürünlerine dönüşürler. Gerek kişisel hobby ürünlerinde gereksede Kurumsal Yılbaşı Hediyelerinde,

İMGE HEDİYELİK & PROMOSYON REKLAM AJANSI LTD.ŞTİ. Özgün ürünleri yılboyu Sizlere sunmaktadır. Hediyeleşmek güzeldir hem vereni hem alanı mutlu eder.

Boşuna denilmemiştir: Küçük Hediyeler dostluğu pekiştirir, büyük Hediyeler sevgiye götürür.

Sağlıkla geçecek güzel günler dileklerimizle.

              Hale & Mehmet Gören