HEDİYELİK OFİS ÜRÜNLERİ Dekoratif Dünya

Bir arkadaşımızı, bir müşterimizi veya bir Resmi Kurumun makamını ziyarete gideceğiz.

Mutlaka bir " Hediyelik Ofis Ürünü" almamız gerekiyor. Ne var ki, çoğu zaman ne tür bir Hediye alacağımıza karar veremeyiz.

İnternetten araştırmaya başlarız, olmadı mı çevremize - arkadaşlarımıza sorarız; "Ne alalım ? " diye. Çoğu kez kararsız kalırız. Ama bir anda içerisinde yaşadığımız DÜNYA aklımıza gelir. " Evet ya ! kararımı verdim.." deriz. Ve biblo olarak DÜNYA figürlü ürün arayışına gireriz.

Dekoratif Dünya biblolar, özellikle işyerleri ve Ofislerin olmazsa olmazı anlamlı bir üründür. Hediye amaçlı olarak verilecek DÜNYA ürününün gideceği mekanda mutlaka yeri hazırdır. "Hediyelik Ofis Ürünü" olarak apayrı bir yeri vardır.

Yerküremizi yansıtan bu ürüne bakıldıkça, bir anda başka Dünyalara kayıp gideceğiz.Şimdi Asya'da  iken birazdan Avrupa'ya, buradan da Güney Amerika Kıtası'na doğru uzanacağız. 

Akdenizden başlayıp Kuzey Atlantik Okyanusu'na buradan da Pasifik Okyanusu'na yelken açmış olacağız.

HEDİYELİK OFİS ÜRÜNÜ -  Özgürlük Heykeli

Ofisinizin herhangi bir köşesinde  bulunan  Özgürlük Heykeline baktıkça "Özgürlüğün en değerli bir olay " olduğunu anımsayacaksınız.

Oldukça şık ve estetik tasarlanmış bu yapıya baktıkça "Dünyayı Aydınlatan Özgürlük'tür " bu olmazsa olmaz diyeceksiniz. Bu estetik ve anlamlı yapının Fransa tarafından ABD 'ye verilmiş eşsiz olağanüstü bir Hediye olduğunu Tarihe uzanarak fark edeceksiniz.

Ofis Hediyelik Ürünler kapsamında Tarihsel anlamlı bir Hediyedir.

HEDİYELİK OFİS ÜRÜNÜ - Fantazi Saatler

Dekoratif Fantazi Saatler Hediyelik Ofis Ürünleri Kategorisinde önemli bir yer tutmaya başladı. Saat değil mi? deyip geçemiyoruz. Nasıl insanlık Tarihinin hikayesi var Saatin de bir hikayesi var.

Zaman kavramını anlatan bu müthiş araç önce Antik Mısır'da bir Güneş gibi doğdu.

Zaten ismi de Güneş Saati idi.Saatin yolculuğu başlamıştı bir kez.  

Antik Çağ insanının aklına nerden gelecekti; Yüzyıllar sonrasında bu saat evrilerek kolumuzda, duvarımızda, masamızda yer alacak. Ve yüzyıllar sonra insanların Hediyeleşme aracı olup Hediyelik Ofis Ürünleri Kategorisine girecek!

1300 Yılı başlarına gelindiğinde mekanik saatler üretildi.

1410 Yıllarına gelindiğinde Antik Şehir Prag' da bir Hanus Usta ortaya çıktı. Hanus Usta, o zamana kadar kapsamlı olarak yapılamayan bir Astronomik Saati  Prag'ın Kent Merkezinde gökyüzü ile buluşturdu. Kuleler Kenti Prag'da bir de Saat Kulesi yükselmişti.

Sanayi Devriminin getirdiği bir yenilik daha vardı; PİL

Saat Pil ile buluştu ve ortaya müthiş bir 2'li çıktı. Böylece artık Saatler sürekli kurulmadan, Pilin enerjisi ile zamanla dans edecekti.

Derken, zamanı anlatan bu araç her alanda görülmeye başladı. Kolumuzda bir aksesuara dönüştü; duvarlarımıza Dekoratif bir ahenk kazandırdı; masalarımıza  dekoratif bir zenginlik kattı...Şehirlerin Merkezlerinde Kulelerin en tepesine yerleşiverdi.

Teknolojinin gelişmesiyle Saatlerde de görsel değişimler olmaya başladı.Öyleki, görselde gördüğünüz Gemi, Çapa figürlü Saatler bunun göstergesidir.

İşte, bu dekoratif Fantazi Saatler Hediyelik Ofis Ürünleri Kategorisinde gözde ürünler olarak öne çıkıverdiler. Bu Saatler çarklı, yapraklı, pille otomatik olarak çalışan modern dekoratif Saatlerdir.

Böylece Ofisler daha şık, daha zengin görünümlere kavuştular.

 Her Saatiniz Sağlık ve Mutlulukla geçsin! Hoşçakalınız...

Hale & Mehmet Gören