GAZİANTEP'te HEDİYELİK EŞYA MERKEZİ ( Original Souvenirs)

İLGİNÇ ORJİNAL HEDİYELİK EŞYA MI ARIYORSUNUZ?

İMGE HEDİYELİK KONSEPT Mağazamızda buluşalım!..

Türkiye'nin 6. Güneydoğu'nun en büyük  şehri Gaziantep'teyiz.

Ortaçağı yaşamış bu otantik Şehrimiz; sanayisi ve ticari hareketliliği ile hergeçen gün gelişen bir metropoldür.

Gaziantep sanayi ve ticarette öne çıkmasının yanında,son 15 yıldır Turizm alanında da öne çıkan gözde bir şehre dönüşmüştür.

Türkiye'nin çoğu şehirlerinde olmayan antik yapıların varlığı, Gaziantep'in turizm destinasyonunda öne çıkmasında ki önemli etkendir. Bizans döneminden kalma muhteşem Kalesi, Dulkadiroğlu Beyliği döneminde oluşmuş bir kaç Han'ı, 1500 yıllarıbaşlarından itibaren temelleri atılan 30'u aşkın Osmanlı Han'ları, insanı adeta bir tarihsel yolculuğa çıkarıyor.

İşte, bu tarihsel yapıların varlığı, turistik amaçla şehre gelen insanları Ayıntap'ın, Antep'in derin otantizmine sürüklemektedir.

Tabi gerek Yurtiçinden gerekse de Yurtdışından gelen turistler , öncelikle şehre özgü geleneksel yeme-içme işlerine yönelirler. Ancak hem gezi sırasında hem de gezinin son günlerinde mutlaka bir HEDİYELİK EŞYA akla gelir. Evet, bir Bakırcılar Çarşısı'nda çoğunlukla bakır ürünlerine rastlanır. Yöresel kıyafetler göze çarpar. Farklı bölgelerde de fıstık-baklava gibi ürünlere kolayca ulaşılır.

Ne var ki, çok özel, orjinal, ilginç ürünlere rastlanabilecek HEDİYELİK EŞYALAR pek görülmez.

İşte, bu farkındalığı içeren bir HEDİYELİK EŞYA MERKEZİ var, Gaziantep'te! : İMGE HEDİYELİK KONSEPT.

İMGE Hediyelik Eşya Mağazamıza gelindiğinde görülecektir ki; çok farklı, ilginç, hediyelik eşya konseptiyle karşılaşmış olacaksınız.

Evet, belki Sizlerde başka Büyükşehirlerde yaşamaktasınız.. Yaşadığınız şehirlerde de HEDİYELİK EŞYALAR vardır.

Ne var ki; yaşam temposunun yüksek olduğu, zaman kavramının çok değerli olduğu koşullar içerisinde, Hediyelik Eşya arayışına yönelmek elbette sıkıntılıdır.

Bu bağlamda, hem işinizi kolaylaştırmak hem de " Gaziantep Hatırası" nı çağrıştıran bir HEDİYELİK EŞYA almak, doğru bir karar olacaktır.

İMGE HEDİYELİK KONSEPT Mağazamızda sadece alış-verişi değil, kahve ve sohbet ortamını da bulacaksınız.

Güzel Günler, Işıltılı Yarınlar Diliyoruz.

Hale & Mehmet Gören